13 Ocak 2010 Çarşamba

MANGO OUTLET TAKSİM

Mango mağazalarının kalabalığını hepimiz biliyoruzdur. Heleki Kadıköy' deki Mango Outleti, Profilodaki Mango outleti. İndirim zamanları alır başını gider kuyruklar. Geçenlerde taksim'deki Mango outlete uğradım. Daha önce gördüğüm kuyruklar, kabalıklar neymişki !! dedim.
Ben ki kalabalıkta alışveriş yapmayı seven,kabalıkla yapılan alışverişleri daha bir zevkli bulan bir insan olarak bir tur atıp kaçmak durumunda kaldım. Eşime daha fazla kıyamadım ve mağazaya girer girmez oturma yerlerine bıraktım onu .Alt katı bir gezmek istedim ama ne mümkün . Çok kısa süre sonra hiç bir şey almadan terkettim alanı :) Fakat şu bir gerçek gördüğüm en güzel Mango mağazası idi.Işıkları, katları,orta kısımda oturma yerleri bolluğunu,ürün çeşitlerini,ve çok uygun fiyatlarını takdir etmek lazım.

5 yorum:

  1. Kesinlikle bende tek geçiyorum en ferah ve en rahat olanı, burası acılmadan önce bahariye mng outlet derdim ama istiklali gördükten sonra heryer kalabalık geliyor!

    YanıtlaSil
  2. ben artık mangoda kaliteli birşey bulamıyorum özellikle outletinde bundan 3-4 sene öncesi outlet bile kaliteydi.

    YanıtlaSil
  3. Moda(e)rator; evet canım aynen :)
    PBBORAN; Doğru söylüyorsun eskisi gibi kaliteli değil bencede ve eskisi gibi az seçenek yok bir sürü mağaza var alışveriş yapabileceğimiz canım

    YanıtlaSil
  4. guzel seyler bulamadım ben yahu bana hıc denk gelmıo

    YanıtlaSil
  5. bncede gzl şeyler yok

    YanıtlaSil