17 Şubat 2010 Çarşamba

MIM

Sevgili Cecilia beni mimlemiş. Çok teşekkür eder ve cevaplarım mimimi :)

Çocukluğunuzda anne ve babanızla (ya da aile büyükleriyle) yapmış olduğunuz ve sizi siz yapan şeylere katkısı olan bir olay, bir aktivite, bir eylem… Ve hangi yönünüze katkıda bulunduğu


Bilmemki konu aile olunca her birinden farklı meziyetler desem. Bir olay değilde her birinin en çok baskın olan yönleri...


Babam çok eli açık çok bonkör ve çok cesurdur.
Annem çok yardımseverdir hiç karşılık beklemeden bir amaç gütmeden yardım eder . Ayrıca çok sinirlenilmesi gereken durumlarda aman boşver bişey yok demeyi çok iyi bilir.
Ablam arkadaş gibidir arkadaşınla konuşacağın ne varsa onunla konuş ikinci anne abla arkadaş kardeş ve herşeyi benden önce ilk o yaşadığı için doğru nokta atışları. Bak bu benimde başıma gelmişti ben hata yaptım ama sen yapmayacaksın tutumu!!
Abim o ise hayata bakış açımızı genişletmeye çalışan, okumanın çalışmanın hep iyi yönlerine emeğe verdiği değerle farkını gösteren bir insan yani her birinden bu yönleri almışsam (inşallah(C:C) almışımdır) bunlar bana yeter...



Çocukken oynamayı en çok sevdiğiniz oyun ve oyun aparatı?


Tombul lahana bebekler ve onların kıyafetleri
restorantçılık :) böyle yemekler hazırlar gibi yapardım servis ikram felan :)

Sokakta oynar mıydınız?

Evet taki akşam ezanı okunana kadar. Zira annem camdan beliriverirdi. Kızım akşam ezanı okundu sen hala erkek cocukları gibi dışarlardasın. Abin bile evde. Hadi yemek yicez :)

Çocukluğunuz ve ilk gençliğinizle ilgili keşke farklı olsaydı dediğiniz bir durum/olay…

Hımm sağlık konusu olabilir. Sağlığıma daha dikkat etseydim
Meslek seçimini daha farklı yapsaydım.



Çocukluk ve ilk gençlikle ilgili iyi ki böyle olmuş dediğiniz bir olay…
İyiki bu anneye iyiki bu babaya iyiki bu kardeşlere sahibim. İyiki bende onların
kardeşleri olmuşum.

Varsa çocukluk dönemine dair bugünü etkileyen bir olay, anı

Komik anılar geliyor genelde aklıma.Mesela akşam saat 8 gibi falan beni bakkala göndermişti sağolsun ablam ve abim genelde kendileri gitmezlerdi.
Karanlık olmuş dışarısı bende uykudan kalkmıştım.Arabalara dokuna dokuna gidiyordum. Her dokunduğum arabanın üzerinde elimin tam yanında mavi beyaz bir ışık gözüküyordu. Ben kıpırdadıkça ışıkta benim yönümde hareket ediyordu. Bu durum her arabada devam etti. Şoka girmiştim. Elimi attığım her yerde ve elimin üzerinde yürürken bile sürekli beyaz mavi bir ışık. Dedim bana bişiler oluyor. Farklı bir insanım ben .. :)
Eve gelip babama anlattığımda babam YA ŞU ÜST KOMŞUNUN OĞLUNU BİR YAKALARSAM FENA OLACAK GELENE GEÇENE LAZER IŞIK TUTUYOR dediğinde ancak gerçeğin farkına vardım. E ozamanlar lazer ışık yeni yeni çıkıyordu belkide ondan :)


Hiç unutmuyorum bunu :)


Gerçi daha sonrasında o komşunun çocuğu ile beraberce karşı apartmandaki komşumuzun televizyonunun içine camdan cama şeklinde bu ışığı tuttuk. Yazık adamcağız anlamadı kalktı tv ye bakıyor. Tuşlara basıyor. Tepesine vurdu tv'nin felan ...hahaha yazık ya hatırladıkça gülerim. Sonrada adama camdan bağırıyoruz amca kanalı değiştirmezsen ışığı çekeriz falan diye. Ha birde sonra amcanın polis olduğunu hatırlayınca baya bir korktuk :) Bizi hapse atar mı :):)

2 yorum:

  1. anılarına bayıldım cnmm haha çocukken de az cinlik yapmiomuşuzz yani :) ama yinede masumdukk öyle dimi..

    YanıtlaSil
  2. cecilia;ah canım masum olmazmıyız. çok özlüyorm o günlerimi

    YanıtlaSil